Corre

Corre

divendres, 18 d’octubre del 2013

PRESENTACIÓ I OBJECTIU DE L'ACCIÓ (19/10/2013)

Em dic Miquel Pucurull. Tinc 75 anys i correré la marató de Barcelona del 16 de març de 2014 desprès de recaptar fons per a la investigació sobre la diabetis infantil que fa l’Hospital de Sant Joan de Déu.

Tot i que en els darrers anys s’ha avançat en el coneixement de la diabetis mellitus tipus 1 dels nens, encara queda un camí molt llarg “per arribar a la meta”. És colpidor veure que els infants que la pateixen estan condemnats, fins que no s’"hi arribi", a l’esclavitud de l’agulla que els manté en vida, i a haver de controlar acuradament el que mengen i l’exercici que fan.

He corregut 43 maratons, i aquesta, per l’acció que du aparellada, és la que em fa més il·lusió acabar. Tinc una neta de 13 anys que pateix la malaltia crònica des dels 6, i veig la dependència que suposa que encara es desconegui com poder millorar el seu tractament. 
El que vull fer és diferent al que sovint és fa en les curses populars solidàries, en les quals, una part de la inscripció va a parar a una causa determinada. Està molt bé, i n'hi ha un munt que són d'aquesta mena. Però només hi cooperem els que les correm, i en qualsevol cas,  pagant el dorsal i llestos, sense involucrar-nos-hi ni poc ni molt. L'acció que  faig, en canvi -molt freqüent a l’estranger on l'hi diuen Run for Charity; no gaire aquí- és tractar de recaptar fons de manera directa entre el meu entorn (familiars, amics, coneguts...) i donant-ho a conèixer a través de les xarxes socials, o, com és el cas, mitjançant aquest blog obert, per tal d'aconseguir el major nombre possible de donacions. 

El recapte es fa a través de “El meu gra de sorra” de la Fundació Real Dreams http://www.elmeugradesorra.org/miquelpucurull1, on es poden enviar les aportacions i ells les fan arribar a l’Hospìtal. 

La investigació de la diabetis mellitus tipus 1 dels nens requereix molts diners. Per això, en un moment en què les retallades estan afectant molt el desenvolupament de la recerca clínica,  voldria demanar-te la teva cooperació. Serà extraordinàriament celebrada, i utilitzada com cal per l’Hospital de Sant Joan de Déu. Si col·labores, sigui quina sigui la teva aportació, correràs la marató de Barcelona'2014 amb mi, pels nens diabètics.

Moltes gràcies.

19/10/2013 

6 comentaris:

  1. Per donar repercussió a aqueta iniciativa, l'he linkejat al meu blog http://fotlifort.blogspot.com.es/
    A més em plantejo fer una acció similar de cara la Marathona de Roma ... Un plaer llegir-te i un plaer formar part de la marató aquest any a través de tu!!!

    ResponElimina
  2. Tinc 42 anys i diabetis des dels 15. Estic per venir a correr amb tu, encara que no l'acabi...
    Molta sort i gràcies!!

    ResponElimina
  3. Miquel, acabo de linkar tu acción y he descrito tu trayectoria en mi blog. Molta sort, ara sí ja ets el millor

    ResponElimina
  4. Motíssimes gràcies a tots tres.
    També, moltes gràcies a tots els que, llegint aquest blog, s'impliquen en la causa.

    ResponElimina
  5. Hola Miquel. Sóc mare d'una nena de casi 11 anys i desde els 4 diabètica. Sense antecedents familiars i per tant sent la 1ª de la familía no cal dir el disgust e impotència de saber que la teva filla té una malaltia crónica. Molt agraïda per la teva implicació i sense cap dubte col-laborarem amb el projecte. Aprofito per donar a conèixer el blog de la meva filla sobre la seva diabetes, pot ser a la teva neta li agradaria visitar-lo, és diu DiabetNoe. Salut i molta força!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, Esther, per la vostra col·laboració, que he vist efectiva.

      He vist, també, el blog de la Noemi. Està molt bé i em sembla molt útil. Ben construït i redactat. Digues-li que la felicito.

      Elimina